Sla over naar de inhoud

Kerk en homo: nog maar een keertje

Gisteren was de internationale dag tegen homo-, bi- en transfobie (IDAHOT). Als theoloog besloot ik nog maar eens te kijken: welke bijbelteksten gaan er over homoseksualiteit en hoe bruikbaar zijn ze in het ‘debat’? En hoe is het gesteld met de emancipatie van ‘andersgeaarden’ in de diverse kerken die wij kennen? Lees mijn bevindingen hier op Blendle.

Naar aanleiding van dat artikel was ik vanmiddag (terug te luisteren 18 mei om 14.20 uur) op FunX radio, Utrecht. Eerdere stukken van mij over kerk en homo vind je op Blendle (blauwe maandag voor christelijke homo’s) en op Staat Geschreven (recensie van het boek Verscheurd).

Gepubliceerd inBlog

Laat als eerste een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *