Sla over naar de inhoud

4 Reacties

 1. Mark Mark

  Beste Alain,
  Ik was het volop met je eens geweest als ons en de meeste christenen die ik kende niet was verteld dat het echt is gebeurd. Sterker nog ik denk dat de meeste christenen je zouden willen kruisigen als je hun kinderen zou vertellen dat het allemaal maar een verhaal is om te leren. Dus in een bepaalde zin heb je gelijk, maar zo werkt het niet.

 2. Mark Mark

  Trouwens, nice die PVV tweets!

  • Alain Verheij Alain Verheij

   Dank! En goed punt.

 3. Mark Mark

  Ik vraag mij af dat als men driehonderd jaar geleden collectief had besloten jouw opinie omtrent de Bijbelse verhalen aan te nemen (het zijn verhalen om te leren of het echt gebeurd is doet er niet toe) of jij dan nu theoloog zou zijn. Ik denk het niet eigenlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *