Sla over naar de inhoud

Terugkijken: Alain Verheij bij Het Vermoeden

Afgelopen zondag (4 december 2016) was ik te gast in de treincoupé van Marleen Stelling, bij Het Vermoeden. We hebben het over Jeroen Pauw, over de Chagall die boven mijn bed hangt, over Jesus Christ Superstar, een PVV-dominee en over de kracht van die oude bijbelverhalen. Terugkijken kan hier.

Gepubliceerd inKort nieuws

2 Reacties

  1. Beste Alain, Leuk dat je de Prince of Egypt noemt. Je noemt het een Disney film. Het komt echter uit de stal van Dreamworks, wat weer van Steven Spielberg is. Je ziet, rechtstreeks uit de Joodse traditie dus. Verder een leuk gesprek hoor !

    • Alain Verheij Alain Verheij

      Oh wat slordig, dank voor het kijken en aanvullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *