Sla over naar de inhoud

Waarom nu ook al de SGP?

Ongelofelijk. Een shooting in een moskee in Canada, een discriminerende ‘muslim ban’ van Donald Trump die moslims vast laat zitten op vliegvelden en wat doet Kees van der Staaij? Die gaat bij de EO een ‘minder islam’ manifest presenteren. Ik vond er het mijne van, ik schaam mij kapot, lees het op NieuwWij.

Gepubliceerd inBlog

Eén reactie

  1. Cor Steenvoorden Cor Steenvoorden

    Van der Staaij is in het OT blijven hangen, toen ze de ware aard van God nog niet helemaal kende. Jezus heeft ons Zijn ware aard geopenbaard: vergeving, Liefde, vertrouwe, Vrede en Leven.
    Van der Staaij zit nog in de melk te brokkelen. Alleen hij denkt dat hij het allemaal weet na deel 1, hij gaat dan ook totaal aan deel 2 (NT) voorbij, waar uitleg wordt gegeven aan hen die deel 1 niet helemaal hebben begrepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *