Nou, dat was Game of Thrones alweer. Wat moeten we hiermee?

Lees dit stuk pas nadat je Game of Thrones tot en met het slot van seizoen zeven hebt gekeken, want het bevat spoilers. Maar iedereen die het gezien heeft wil nu natuurlijk uitgebreid napraten. Evalueren. Voorspellen. Hier is de Game of Thrones-talk van een vrij teleurgestelde fan.

Nou, dit was het dus. Weer een seizoen verder afgedreven van de boeken van George R.R. Martin. Overgeleverd aan het welbevinden van scriptschrijvers die de hete adem in de nek voelen van een enorm gegroeid publiek en vermoedelijk ook een baas die inmiddels meer centjes ruikt dan er dode mensen in het leger van de White Walkers marcheren. En laten we er eerlijk over zijn: seizoen zeven van Game of Thrones bood ons precies waar we al die jaren op hebben zitten hopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.