Een YouTube-kerk, een niet zo vroom relblogje en de Vraag der Vragen

What’s new?

  • Komende dinsdag (19 januari 2016) is er een ‘YouTube-avond’ bij De Leven Ede. Trailer hierboven. Ik schreef er voor Staat Geschreven een blogje over, je vindt meer over deze avond op de website zelf en je meldt je hier aan op Facebook.
  • Inger van Nes vroeg mij voor m’n nieuwe Zinvloed vragenrubriek: ‘Wat heeft God met mijn ongeluk te maken?’ Op mijn antwoord heeft zij inmiddels met een blog gereageerd. Een heftige briefwisseling… Heb je zelf een leuke of zware vraag voor in de volgende editie van deze rubriek – mail of tweet het even aan mij of Zinvloed.
  • Ik hield maandag een lezing in de Kapel in Hilversum. Een halfuur lang, over: ‘Religie, juist nu!’. De volledige tekst stuur ik deze maand exclusief naar de leden van mijn nieuwsbrief – meld je hier aan voor die nieuwsbrief.
  • Verder nog een brutaal rel-blogje waarin ik pleit voor wat minder christelijke bescheidenheid. Hoppatee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *