Nesciolezing maart 2018

Vandaag mocht ik de Nesciolezing uitspreken in het mooie plaatsje Kortenhoef. Het thema was ‘Traditie en innovatie: wie heeft de waarheid in pacht?’. Ik zocht met de aanwezigen naar een antwoord op die grote vraag door het publiek mee te nemen in mijn verhaal met verschillende religieuze tradities. Daarbij kwamen thema’s uit mijn boek God en ik alvast in verkorte vorm aan bod.

De lezing werd prachtig muzikaal omlijst door Wiebke Göetjes, sopraan en operazangeres, Willem Aless, counter-tenor, en Jorrit van den Ham op piano.

Ook een keer een Nesciolezing bezoeken? Zie de website.

Altijd op de hoogte zijn van mijn agenda? Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief.

Om mij als spreker voor uw evenement te boeken, neem contact op via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *