Stoppen met roken voelt als een Paulus-ervaring

Ik probeerde te stoppen met roken. Mijn oude ‘roken, begin er niet aan‘ artikel kun je hier nog lezen. Maar nu voegde ik (weer…) daad bij het woord en schreef ik me in voor een anti-rookcursus. Hoe meer ik naar de grote woorden luisterde, de mensen om me heen bekeek en cursusleider Hugo observeerde, hoe meer ik het gevoel kreeg dat ik… bij een evangelisatie-avond van de kerk beland was.

Het is een succesformule voor het veranderen van mensenlevens, de kerk. In de brieven van Paulus vind je zogezegd alle sleutels om te stoppen met roken. Voor al die sleutels en een geinige sfeeromschrijving van de cursus van Stichting Ik Stop Ermee kun je doorklikken naar Blendle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *